Consultanta online
Transport gratuit

Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala

Noutate adaugata Marti , 06 August 2013, 21:37:23
Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedalaElement cinematic, cureaua de transmisie a micsarii de rotatie, este o banda contiunua (fara sfarsit), flexibila si rezistenta. Supusa uzurii mai mult decat orice alta componenta a masinii de cusut (miscarea este transmisa prin forta de frecare dintre curea si periferia rotilor), cureaua se cere  a fi inlocuita la un moment dat. Reteaua de magazine Ralf, comercializeaza cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala. Rezistenta la factorii mecanici, aceasta, este confectionata din plastic elastic siliconat multistrat cu intaritura din sfoara de poliester pe interior; se monteaza usor, forta necesara de apasare a curelei, pe rotile de curea, se realizeaza la asamblare prin intinderea acesteia - elasticitatea si agrafa de prindere va realiza aspectul continuu, fara sfarsit, asigurand o functionare fara zgomot, amortizand socurile si vibratiile.
Daca nu va mai "tine" cureaua, cautati-ne!

Ofelia Cocos
 


Vrei un TUTU?
Vrei un TUTU?

- Ai o fetita si trebuie sa o pregstesti pentru serbare sau petrecerea de Hallowen? - sau poate fica ta, domnisoara acum, este invitata la un bal?

detalii
Pliant Draga Maria
Pliant Draga Maria

Pliantul Draga Maria a fost distribuit in ziua de Sf. Maria

detalii
Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala
Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala

Element cinematic, cureaua de transmisie a micsarii de rotatie, este o banda contiunua (fara sfarsit), flexibila si rezistenta

detalii
Web design by Silkweb
Logo copyright © 2012. Toate drepturile rezervate