Consultanta online
Transport gratuit

Vrei un TUTU?

Noutate adaugata Miercuri , 18 Noiembrie 2015, 15:32:17

- Ai o fetita si trebuie  sa o pregstesti pentru serbare sau petrecerea de Hallowen?
- sau poate fica ta, domnisoara acum, este invitata la un bal?
- sau poate  chiar tu esti cea care vrea sa fie prezenta la un eveniment (nunta, etc...)? nu sta, implicate!
   Cum? Simplu si rapid.
   Alege ca obiect vestimentar tutu-ul.
   Inspirat din costumatia balerinelor, aceasta fusta vaporoasa, realizata din tul, este una din cele  mai apreciate: simpla, eleganta si accesibila. Tesatura "fina, rara, transparenta, cu ochiurile rotunde sau poligonale" (DEX), mat sau sidefat (cristal), si de o mare diversitate de culori , tulul este un material fara varsta; imbraca la fel de bine un copil, o adolescenta sau o persoana adulta. A confectiona o asfel de fusta nimic mai simplu!
Apreciezi cat de vaporoasa vrei sa fie fusta, unesti cele doua capete si fixezi cretii pe un cordon si gata fusta (bine, bine, poate nu este chiar asa de simplu dar eu te incurajez)
   In principiu ai de ales intre stilul romantic - lung sau Degas (Edgar Ddegas pictorul balerinelor), cu fusta fixata pe talie, sau romantic "cu basque", fusta fixata in partea superioara a coapselor, sau stilul scurt "clopot", cu fusta in doua sau mai multe straturi de tul. Aceste stiluri sunt cele care au consacrat tutu-ul; dar la fel de bine, daca esti o fire mai rebela, mai expansiva, tu sau cea mica puteti sa va confectionati fusta din fasii de  tul colorate (doua sau mai multe culori in note calde sau reci), inodate pe o banda elastica; dar la fel de bine te mai poti "juca" cu mici bucatele din material din care poti face diverse flori, pamponele, sau orice altcena te poarta imaginatia.
Crezi ca te-am inspirat?
Daca da, poate ne spui parerea ta de cum ai reusit sa-ti confectionezi singura un tutu;
P.S.
varianta cu: nu am reusit nu prea ma incanta.
Eu vreau sa reusesti!
Ofelia Cocos


Vrei un TUTU?
Vrei un TUTU?

- Ai o fetita si trebuie sa o pregstesti pentru serbare sau petrecerea de Hallowen? - sau poate fica ta, domnisoara acum, este invitata la un bal?

detalii
Pliant Draga Maria
Pliant Draga Maria

Pliantul Draga Maria a fost distribuit in ziua de Sf. Maria

detalii
Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala
Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala

Element cinematic, cureaua de transmisie a micsarii de rotatie, este o banda contiunua (fara sfarsit), flexibila si rezistenta

detalii
Web design by Silkweb
Logo copyright © 2012. Toate drepturile rezervate