Consultanta online
Transport gratuit

Despre noi

Din octombrie 2012, la grupul de magazine RALF s-a mai adaugat un nou magazin, situat in Bdul. Ion Mihalache nr. 109, bl. 13 A parter (colt cu str. Gala Galaction). Obiectul de activitate a acestui magazin este comercializarea materialelor textile si accesoriilor pt. croitorie. Aici se gaseste o gama divesa de tesaturi (bumbac, in, stofa, tafta, brocart, etamina, tifon, damasc, dantela, materiale pt. lenjerii de pat, atat pt. copii cat si pt. adulti, saten, finet, etc.) si accesorii pentru croitorie precum manechin reglabil de croitorie, ata pt. cusust, ace pt cusut manual si pt. masina, curele pt. masini de cusut, foarfeci profesionale, intrumente de marcat, lupe, etc. Insa cele mai importante produse din acest magazin sunt MASINA DE CUSUT, MASINA DE BRODAT SI MASINA DE SURFILAT. Aceste produse sunt reprezentante in magazinul nostru de trei marci importnte si cunoscute pe plan national si international: BROTHER, BERNINA si TOYOTA. In cadrul acestui magazin, primiti ca bonus din partea societatii, la achizitionarea unei masini de cusut, instructajul de utilizare a acesteia. Acest site reprezinta Magazinul de materiale textile si accesorii pt. croitorie.
 

Vrei un TUTU?
Vrei un TUTU?

- Ai o fetita si trebuie sa o pregstesti pentru serbare sau petrecerea de Hallowen? - sau poate fica ta, domnisoara acum, este invitata la un bal?

detalii
Pliant Draga Maria
Pliant Draga Maria

Pliantul Draga Maria a fost distribuit in ziua de Sf. Maria

detalii
Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala
Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala

Element cinematic, cureaua de transmisie a micsarii de rotatie, este o banda contiunua (fara sfarsit), flexibila si rezistenta

detalii
Web design by Silkweb
Logo copyright © 2012. Toate drepturile rezervate