Consultanta online
Transport gratuit

Termeni si conditii

 

  1. Generalitai:

Comandarea oricarui produs de pe site-ul www.masinacusut.ro, implica aordul dvs. cu urmatoarele Termene si conditii.

Preturile afisate pe site sunt exprimate in Ron si contin TVA.

 

  1. Definitii:

Proprietarul acestui site este SC. Ralf Serv Com SRL, denumita in continuare Societate.

Orice persoana fizica sau juridica ce efectueaza cel putin o comanda pe site-ul www.masinacusut.ro este denumita Client.

Formularul electornic specific de pe acest site completat de catre client cu toate datele solicitate, este o Comanda.

 

  1. Securitatea datelor personale :

Pt. a putea onora o comanda, este necesara completarea corecta a tutror campurilor din Comanda.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Societatea se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate in Comanda. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care-l privesc si sa solicitate stergerea datelor.

Necompletarea de catre Client a tuturor datelor solicitate in Comanda, duce la ANULAREA acesteia.

 

  1. Declinarea responsabilitatilor:

Societatea isi rezerva dreptul de a-si alege clientii acestui site.

Societatea nu isi asuma raspunderea pt. eventualele erori de ortografie in privinta caracteristicilor, preturilor, imaginilor, etc. Daca pretul produselor afisat pe site este diferit decat cel real, Societatea isi rezerva dreptul de a nu onora Comanda ci de a comunica Clientului eroarea.

Va informam, ca unele imagini sunt cu titlu informativ, iar datorita rebrenduirii produselor de catre furnizori, imaginele ambalajelor sa nu mai corespunda cu cele postatie pe prezentul site.

Clientul are obligatia de a se informa corect de pe site de caracteristicile produselor, pretul acestora cat si perioada de garantie, abia apoi sa lanseze o Comanda ferma.

 

  1. Confirmarea comenzilor:

Comenzile Clientilor vor fi procesate numai dupa confirmarea acestora de catre Societate prin reprezentantii sai. Daca o comanda nu este confirmata de catre Client, aceasta va fi ANULATA.

 

  1. Returnarea produselor

Societatea este doar distribuitor al produselor achizitionate de la furnizori. Produsele au garantie oferita de catre furnizori, nu de Societate. Dupa expedierea Comenzii, Socetatea nu mai retuneaza banii si nici nu mai primeste produse retur. Eventualele reclamatii Clientul le va face la adresele indicate in Certificatul de Garantie oferit odata cu produsele.

 

  1. Transferul riscului.

In momentul in care Societatea, prin reprezentatul sau preda coletul curierului sau direct Clientului, se transfera catre Client si riscul de pierdere sau deteriorare a marfurilor. La preluarea coletului, Clientul are obligatia de a verifica integritatea acestuia. Daca acesta este avariat si nu este anexat procesul verbal legat de avaria acestuia, Clientul are dreptul sa refuze primirea pachetului. Daca primeste coletul avariat fara procesul verbal, o face pe propria raspundere. Pentru validarea altor reclamatii, clientul va pastra bonul de achitare a coletului.

Vrei un TUTU?
Vrei un TUTU?

- Ai o fetita si trebuie sa o pregstesti pentru serbare sau petrecerea de Hallowen? - sau poate fica ta, domnisoara acum, este invitata la un bal?

detalii
Pliant Draga Maria
Pliant Draga Maria

Pliantul Draga Maria a fost distribuit in ziua de Sf. Maria

detalii
Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala
Cureaua pentru masina de cusut Ileana cu pedala

Element cinematic, cureaua de transmisie a micsarii de rotatie, este o banda contiunua (fara sfarsit), flexibila si rezistenta

detalii
Web design by Silkweb
Logo copyright © 2012. Toate drepturile rezervate